Igår var jag och Kristin hos Marion och vallade. Vi började med en promenad ner vid Glan. Lynn, Vim och Enya lekte så härligt tillsammans. Kul att vi har hundar som är nästan lika gamla, bara en månad mellan dem.

Kite började valla, vi plockade ut dem på ett stort gärde och körde några varv. Betydligt mer spring i benen på dessa får än på mina så tempot blev lite högre än vanligt. Både Kite och jag drogs med i deras tempo, efter ett tag kom vi dock ner i varv och samarbetade riktigt bra. Nästa gång ska jag ha en tydligare plan med Kite och jobba mer med linjer och prova dela på dem. kite vallar fält 2kite vallar fält

Sedan körde vi unghundarna inne i hagen. Lynn har under ett par månader fått gå i mindre fålla med fåren så det var första gången på länge som vi var i större utrymme. Jag tycker vi har fått bra resultat av den träningen. Hon var betydligt lugnare och tryggare nu även att djuren flyttade sig fort emellanåt. Hon är väldigt öppen och kommunicerbar. Tror detta kommer bli bra.

 

Fina Enya och Vim fastnad med på några bilder.

Annonser