Idag träffade jag Jossan, Ida och långresta Louise på Norrköpings BK. Ida skulle tävla class 1 med Puck. Perfekt miljöträning för Lynn. Målet är att hon ska kunna vara avslappnad och tillfreds i alla miljöer. Vi fick många hundmöten och Lynn blev bara bättre och bättre under dagen. Hon la sig och sov vid Julies barnvagn. Jag är så nöjd med min kloka lilla valp. För Ida och Puck gick det strålande och resulterade i klassvinst.

Efter tävlingen åkte vi hem till mig och käkade korv med bröd ute i solen innan vi gick ut i fårhagen och vallade. Fick även ett sms om jag ville följa med som åhörare på kurs för Bobby Dalziel imorgon, visst ville jag det. Straxt efter fick jag ett nytt om jag ville ha en plats med hund istället då det blivit ett snabbt avhopp. Råkade kanske lite väl snabbt tacka ja till platsen. Jag är ju urkass på engelska och Kite är relativt otränad. Det ska bli kul ändå. Jag gick en privatlektion för KarinS för några veckor sedan och fick med mig massor med roligt hem. Har inte riktigt hunnit träna igenom det än dock. Det är svårt att göra vissa saker hemma för våra får är så lugna. Oftast när jag tränar borta är djuren så lättfotade och snabba.

Jag har verkligen haft en härlig dag med fina vänner och duktiga hundar. Så glad över alla fina hundvänner jag fått ❤

jim idaskite vallarlerkulan verapuck idas 2

Annonser