Idag hade jag o Jossan bokat två timmar i Norrköpings lilla träningshall. Det var väldigt passande för idag har regnet öst ner hela dagen.

kite-ljurahallen

Kite var helt galen första passet. Hon hässja, skrek och flackade med blicken. Så galen som hon var idag var det länge sedan hon var. Jag tror det tagit hårt på henne med omställningen i familjen med nya medlemmen. Hon är sig inte riktigt lik i vardagen heller. Efter ett litet samtal med heliumballongen gick det bättre. Det blev totalt tre korta pass och det sista kändes bäst. Skönt att hon landade lite. Vi tränade fritt följ, tomskick och vittring. Fria följet är som det är, tomskicket har jag ingen riktigt klar plan för – tycker det är skitsvårt. Vittringen gick dock väldigt bra. Alltid något 😉

louise-lynn-ljurahallen-hundens-hus-norrkoping

Lynn var väldigt duktig, helt obrydd om den nya miljön, dofter och ljud(spårvagnen går precis utanför). Vi fokuserade mest på lekövningar, för mig är det viktigt att ha en fungerande lek för att träningen ska flyta på. Ett måste är att hunden kommer tillbaka med leksaken – något jag fått jobba för att Lynn ska göra. Idag kom hon tillbaka alla gånger med lite hjälp. Vi testade även trixen vi pillat lite med hemma de dagarna hon hunnit bo här. Handtarget, snurr/dans, knä och puss – gick mycket bra. Vi gjorde även en kort liten sträcka bakmarch. Fin liten valp!

Det var en himla mysig eftermiddag med min fina vän och hennes hundar ❤

Annonser