Idag kom Lynns kennelmamma Maria hit. Hon skulle till Norrköping för att valla och passade på att svänga förbi oss. Lynn fick träffa syster Jolly och mamma May.

jolly-lynncome-to-me-lynn-jollykottbarn

Första minuten var det lite spända miner mellan systrarna, men det släppte fort och blev full busfest. När valparna var nöjda gick vi ut och vallade ett varv. Fick ett gäng bra tips till Kites träning.
come-to-me-may-lynn-jolly

Vallning är så roligt, Och så svårt. Jag förstår knappt hur man får fåren på en rak linje, men får vi till ett grepp kring fåren kan vi kanske få till raka linjer med. Idag funkade liggen riktigt bra som jag kampanjat och varit riktigt noggrann med senaste tiden, kul när man ser resultat.come-to-me-merry-lynnDet ska bli spännande att se vad Lynn blir för prick i fårhagen. Jag längtar tills det är dags att tända henne ❤

Annonser