I torsdags var första dagen jag jobbade sedan Lynn flyttade till oss. Jag skulle på utbildning och Lynn fick vara hos min snälla syster. Det hade gått strålande, hon fick umgås med mina syskonbarn, hälsa på katter och busa i Angelicas fina trädgård.

I fredags jobbade jag eftermiddag och vi fick känna på den riktiga vardagen. Lynn väckte oss tidigt, vilket var väldigt skönt. Vädret var helt fantastiskt. Vi tog en liten morgonrunda, matade höns och får och passade på att leka lite ute. När det var dags för Lynns förmiddagslur åkte jag till skogen med Kite och Tova. Väl hemma hade inte Lynn sovit klart när jag stretchat Kite så vi hann med ett litet vallpass också. Vi fokuserade på delningarna, ibland blir hon fortfarande väldigt vid i dem. Kite och jag var nöjda efter passet.

kite-oskarpa

När vi kom in igen var det en nyvaken liten tjej som kom ut-rultande från sin koja. Vi gick bort till ängen vid vårat hus, det var lä vid kanten och vi var ute länge och njöt av vädret. Lynn och jag gjorde några små bus-pass innan det var dags för mig att jobba och Lynn att sova igen. Husse stämplade ut tidigt och möttes av en nyvaken valp. Så skönt att hon är så trygg att det funkar att lämna henne kortare stunder.

nyvaken-lynn

Nyvaken liten Lynn

lynn-tova

Beundrar storasyster

tova-workdogs

Kloka, fina Tova ❤

kennel-come-to-me-merry-lynn

ftw-kite-ctm-lynn

Hejhej 🙂

Annonser