lynn-fin-kennel-come-to-me

Tiden går så fort. Nu har Lynn bott här i nästan en vecka. Vi har lagt tiden på att lära känna varandra, landa i nya hemmet och hitta dagliga rutiner. Vi har haft små lekpass och känt på lite olika material, mina händer är väldigt populära… Jag har lite beslutsångest i vilket beteende jag ska börja forma. Jag har belönat lite nosduttar i handen, väldigt praktiskt att presentera när hon vunnit en leksak eller när jag ska bära ner henne för någon trapp. Valpar backar ju ofta undan när man ska bära upp dem. Stoppa huvudet i halsbandet står nog högt på listan. Halsbandet är nämligen inte så populärt 😉

Lynn börjar bli mer framåt mot Tova och Kite. Även om Kite morrar till henne skäller Lynn tillbaka och kämpar för att få igång henne. Ska bli spännande att se om Kite tinar mot henne snart. Jag tror och önskar hon kommer göra det.

lynn-bus-tova

Kom igen Tova

lynn-bus

Snälla, snälla lek med mig !

 

 

Annonser