Tova är en klok gammal dam. Hon har checkat av Lynn några dagar nu, hon har varken sagt bu eller bä till henne. Kite morrar och skäller högljutt så fort Lynn närmar sig.

Idag släppte Tova till och började busa lite smått med Lynn. Hon är så mjuk och försiktig med henne. Hon har med tidigare valpar (Bee & Kite) byggt upp dem långsamt och noggrant. De får klättra, slita, dra och vinna innan hon börjar försvåra leken och bli tuffare. Jag hoppas hon kommer ha samma tålamod med denna valp. Jag är lite orolig med tanke på att jag vet att hon har ganska ont i sitt ben. . pusskalas

 

Jag tycker det är så spännande med hundarnas tankar och språk. Det är väldigt märkligt att Kite blivit så socialt inkompetent med tanke på att hon haft sådana duktiga språkdjur runt sig. Kite gillar inte många hundar, men när hon väl börjat gilla någon så skäller hon dem i fejset. Då är det ingen som vill leka med henne kan jag lova 😉 Hon är dock duktig på andra sett, det går att läsa henne som en öppen bok i alla vardagssituationer för hon är så tydlig.

kit minspel

Humör redan som liten..

Det här inlägget skrev jag när Tova släppte in Kite ❤

Filmer och bilder kommer upp dagligen på instagram, Lkarlgren om ni vill kolla.

 

Annonser