Denna vecka har det blivit mycket lydnadsträning, till vår stora glädje. I måndags tränade jag själv på fotbollsplanen, i tisdags med Johanna i Söderköping och i onsdags med Jossan och Johanna i Norrköping. I torsdags stretchade jag igenom Kite och hon hade full rörlighet och mjuka muskler trots belastning från de  tre långa passen fritt följ dagen innan.

Förstå min glädje att hon fixat tre dagars lydnad.

Jag jobbar 12timmars pass nu och då blir det tyvärr inte så mycket träning. Vi har gjort små inomhuspass med fjärr och ordförståelse på kon / apporter.

På måndag kan jag valla igen, det är tyvärr för mörkt ute de dagarna jag jobbar förmiddag. Längtar, hon har gått så bra sista tiden. Min fina lilla hund ❤

kite vallar

På instagram kommer det ofta upp små bilder och filmer från vardag och träningspass, Lkarlgren heter jag där =)

Annonser