Nu är 2017 här, jag har inga nyårslöften men ett mål har jag satt upp.
-Jag vill bli tryggare i mig själv och lita på min egen kunskap
Jag är ganska osäker i mig själv och tror alltid alla andras sätt är bättre än mina egna. När man hela tiden strävar efter att göra precis lika som någon annan tappar man bort sig själv väldigt mycket och det har jag gjort 2016. Iår ska jag tro på mig själv!

Jag ska självklart inte vara rädd för att ta hjälp för att utvecklas men när jag inte ens vågar välja färg på en tröja själv för någon kanske tycker den är ful är det dags att skärpa till sig 😉

kite-vallhund-bordercollie-2

Idag gick jag och min fina syster en långis med hundarna. Solen sken och luften var varm. Efter promenaden gick jag ut i fårhagen och vallade en sväng med Kite.

Jag ska sätta upp ett gäng grindar och träna lite linjer, just nu går hon jättebra med rena rörelser. Hon tar visslingarna fint och har hittat ett lugn hon inte tidigare haft. Jag hoppas och önskar vi ska få testa våra kunskaper på några IK1:or iår.

Annonser