louise-o-tova

Jag började jobba förra måndagen och hann jobba en dag och 45minuter innan jag fick ett elakt ryggskott. Sedan dess har jag varit sjukskriven och kommer vara det en tid framöver. Just nu kommer jag från sängen till toan och tillbaka ungefär. Kan stå/sitta i kortare perioder innan det känns som ryggen ska gå av. Ryggen låste sig som i ett S så jag fick gå o ta stöd på benet. Nu är jag nästan rak igen i alla fall.

Det känns så tråkigt att vara helt sängliggandes. Kite som äntligen hade kommit igång med fysträningen igen har fått ta en ofrivillig paus. Med stretchingen har  vi fått lite sporadisk hjälp av Jossan, men annars får hon ju tyvärr inte det heller. Långpromenader hjälper Fredrik och hans föräldrar till med.

 

Igår var Katta här och städa ur hönshuset och såg till att hönsen hade det bra.  Fredriks mamma kom idag och städa av och tog med tvättkorgarna. Fs syster badade båda hundarna i fredags och den andra körde mig till VC idag.  Jag har tur som har så många fina människor runt mig.

Eftersom jag fortfarande har så mycket smärta kan jag inte göra något själv. Idag fick jag iallafall bättre tabletter av läkaren som tar bort dem värsta smärtan, idag har jag varit nästan smärtfri i liggande position. På torsdag ska jag till sjukgymnasten igen, jag skulle helst bli undersökt och behandlad av Kites fysio Therese. Tyvärr är det för långt för mig att åka nu, jag kan ju inte ens köra bil till vårdcentralen…

När jag blir frisk från det här ska jag vårda min kropp ömt och  varsamt och börja träna ordentligt så den blir stark !!!

 

 

Annonser