Jag är inne på andra veckan av min livs första semester. Vädret är otroligt höstigt men det är inget att gnälla över, jag är ju ledig. Första veckan åkte jag på en dunderförkylning som även satt sig i bihålorna och det såg ut som jag botoxat mig i hela kinderna. Drog även på mig ett otrevligt virus när jag blev så nedsatt så jag är fortfarande på medicinering. Jag känner mig dock väldigt mycket bättre nu.

Ikväll gick jag i en och en halv timme i skogen med sällskap av Jos i telefonen. Himla trevligt, det var dock nästan mörkt när jag kom tillbaka till bilen. 

 Kite känns pigg och fräsch, hon är riktigt busig och springer som en tok i skogen. Stretchingen har med gått bra i flera dagar, så roligt.

Tova läker med fint, hon har börjat röra sig väldigt fint och flytigt igen. När hon blir trött faller hon in i pass men mest går hon i skritt och trav. Hon har tyvärr ingen bra rörlighet i det trasiga benen, det är lika stelt som innan operationen. Jag vet inte om det beror på att jag inte vågar töja ordentligt eller om det inte ska gå än. Jag ska på återbesök i september, så vi får se hur det går då. 

 Annars kämpar vi mest på med husrenoveringen, jag målar och de andra byter ut takfotslådor, vindskivor, plåtar och allt vad de nu gör. Imorgon flyttas förhoppningsvis ställningen till sista sidan. Det blir så fint med den nya färgen =) 

  

Annonser