Idag går jag på min livs första semester! Jag ska vara ledig i fyra veckor. Så underbart skönt! Dock kommer det inte vara så mycket semesterslöande, utan bara mer tid till renovering av huset. Vi är mitt uppe i fasadrenovering, förra ägarna hade börjat byta panel och tak men tyvärr fuskat vääldigt mycket. Så när vi tog bort vindskivorna var det helt ruttet bakom, de har heller inte bytt plåt, läkt eller papp när de bytt takpannorna vilket känns otroligt slarvigt 😦 

 Så allt tar så mycket längre tid och blir så mycket dyrare än vi trott. Så irriterande. Vi har tagit in hjälp till plåtarbetet på taket och får massa hjälp av Fredrik pappa och farfar. Så himla guld värt. 

 Förhoppningsvis hinner vi med några besök till badet och några trevliga restauranger.

Kite och jag åker till Norrtälje igen på onsdag för en till behandling på biceps. Hon känns redan mycket bättre i stretchen, men är inte fullt rörlig än. 

 Jag hade hoppats på att kunna tävla i slutet på augusti på DM, men är osäker på att Kite är fit for fight tills dess. Vi tar en dag i taget.

Tova är pepp på livet igen och fick några minuters rallyträning idag med en foppatoffel som belöning. Hon är så söt den där björnen ❤ 

 

Annonser