Jag och flickorna startade dagen med 80 minuter i skogen. Även idag, längst bort på promenaden började det ösregna, dock från blå himmel. Jag tog skydd under en gran och regnet var över på någon minut. 

   
Hemma stretchade jag igenom Kite. Lite motstånd på vänster bak och jag hittade en stor skinnflådd plätt på bogen med ett rivmärke igenom. Såg ut som hon sprungit in i något. Inte konstigt hon gick lite märkligt på promenaden. Jag smorde in med Lanolin-salva och Kite kändes nöjd efter det. Kan tänka mig att det sved en del.

Jag lät hundarna vila någon timme innan jag gick ut och körde lydnad med Kite. Vi började med att kedja gruppmomenten. Bra sitt och något rull i ligg, det glädjer mig ändå att hon är avslappnad. Självklart vill jag inte ha rull på henne med det är nog lättare att få till stadiga ligg än få bort ljud, jag är nöjd så länge hon är tyst, kvar i rätt position & inte flyger upp när jag är på väg tillbaka. 

 Jag har minskat ner ff otroligt mycket i vår träning. Kite är inte tillräckligt stark och rakmusklad för att kunna gå ett smärtfritt ff.

Jag körde ett zäta, dålig stadga i ligg och stå blev sitt en gång. I övrigt bra, hon gick helt okej ff mellan skiften. Vidare i passet fokuserade vi på punkten i rutan, hålla fint i apporten, vittring och fjärr. Bra utveckling vill jag säga, hon gjorde 10 tysta skiften på ca 6 meters avstånd i bädden, två lugna fina vittringsanalyser, några klockrena tysta rutor och fina repetitioner hålla fint.

På instagram ligger två filmer, LKarlgren heter jag där om ni vill se =)
   

Annonser