Fixa var fräsch i sitt rörelsemönster hela förmiddagen så hon, Kite & jag åkte till skogen med hink och bärplockare, taggade som tusan på att plocka blåbär. Jag har gått i skogen och suktat efter bären och väntat in att de ska mogna. Tyvärr var de inte klara än, hälften av alla blåbär jag fick med var gröna små kart. 

   
Inte nog med det så öppnade sig himlen och det började ösregna, jag hade som tur var i sista sekund tagit med en tröja. När vi gått 1 timme och var tillbaka vid bilen kunde jag hälla ut vatten ur skorna. Det är ändå ganska mysigt med ljummet sommarregn. Jag är dock dålig på att gå ut när det regnar, men när man väl är ute i regn brukar det kännas helt okej. 

   

På kvällen var Fixa fortfarande fräsch i kroppen så vi gick ut i 25:an och vallade ett par varv. Jag hade publik och var världens sämsta och mest okoncentrerade handler. Med Fixa gick det bra, men med stackars Kite vet jag inte vad jag gjorde. Tur att hon är snäll och aldrig skulle göra något tokigt.

Fixa samlar mest timmar ihop med fåren och ska få erfarenhet. Vi nöter away, come bay, walk on och stanna. Stanna går dock inget vidare. Borde ta på en lina och hjälpa henne att förstå vad det betyder. Jag ska då även byta till stand för man kan inte blanda engelska o svenska 😉 

 

Annonser