Nu har lilla Fixa bott här sedan i lördags. Hon är en härlig liten prick som jag ska träna i vallning medan Jossan är utomlands. Just nu är hon inne i sitt första löp och är lite ängslig.

 Tova är snäll och gästvänlig med henne och Kite har varit väldigt sur och grinig som vanligt. Idag smälte hon dock på promenaden och bjöd in till lek med Fixa.

  
Fixa och jag har gjort ett vallpass per dag och det går riktigt bra. Hon föser så fint, har en naturlig broms och fina flanker. Tyvärr var hon halt igår när jag kom hem från affären så idag får hon vila. Vad är det med mig och hundar ? 2 av 3 gick igår på tre ben och den tredje är precis lagad från hälta…

Älskar att ha välstimulerade BC’s, idag har jag och F’s farfar målat hela dagen och hundarna har slappat på gräsmattan hela dagen trotts höns, får och bilar funnits runt om kring.

Annonser