Idag var vi ute på vår dagliga skogstur. Det var disigt men varmt, runt 24 grader. Helt underbart, jag älskar värmen. I telefonen hade jag sällskap av Sofia, vi babblade om allt mellan himmel och jord. Plötsligt skvallrar Kite och en stor hare, den största, tjockaste jag någonsin sett skuttar sakta iväg. Tova blev bra sugen att ta den och Kite kom in till mig och fick en godis. Hon är verkligen så duktig. 

 Vi lunkar vidare i skogen, det går inte så fort för mig nu. Jag har fått en låsning i ryggen igen. Varenda eviga år. Iår gick jag dock till min naprapat innan det blev ett ryggskott, men det strålar ändå förjäkligt ner i benen(det vandrar mellan båda). Idag ringde jag även VC för någon slags utredning, för så här kan jag inte ha det resten av mitt liv. Fjärde året i rad 😦 

 Plötsligt när jag och Fia pratar flyger Kite iväg med svansen mellan benen och raggen rest. Min första tanke är att det är lukt av lo-katten eller orm. Jag går fram men ser inget och ropar till Kite att det inte är någon fara. Okej säger hon och kommer glatt. I nästa sekund kommer en stor, skadad rovfågel ut ur en buske och fräser. Jag skrek rakt ut. Jag har  någon konstig tjej-reflex så när jag blir rädd kommer skriket >.< Fågeln skuttade snabbt iväg och Kit- stackarn höll nog på att kissa i byxan. Tova ville jaga.. Tur den busen går i koppel 🙂 Sofia fick sig ett gott skratt, hon tyckte jag var taskig som lurade Kite att skogen var faro-fri 😉 

 Resten av promenaden blev lugn och skön ❤

 

 

Annonser