Igår stod det backträning på schemat igen, två ggr i veckan planerar jag alltid in. Jag slängde iväg ett sms till Jossan som gladerligen hängde på. Vi träffades i Löfstad och värmde upp med 5 km på mjuk, fin grusväg. De har nyligen haft skogsrally där så underlaget var mer som sandstrand…

Kite och jag trampade upp och ner i elva minuter medan Tova, Fixa och Vera busade runt. Jag har gjort en fin stig i backen!

Fixa rejsar om oss!

  

Vi har gjort en fin liten stig !


Nästa vecka ska jag åka till Yxbacken, den är längre och brantare. Då slipper jag gå upp och ner så mycket.

Nästa vecka  ska Kite på ett, förhoppnigsvis sista återbesök hos Therese med. Jag kommer nog fortsätta att undersöka henne men med större intervaller bara för att vara säker på att hon håller sig hel och frisk.

Jag har även börjar smyga igång lydnaden igen. Två dagar i rad har jag kört små minipass inne. Jag tränar kind mot ben med Kite, hon har ju alltid varig väldigt tittig i FF och nu har jag bestämt mig för att hon ska ha huvudet låst. Jag hoppas hon och hennes kropp kan få till en behaglig gång så hon orkar ett helt ff. Nu har vi ju nästan bara stått still och tränat stadga i stillstående. Det kommer bli en spännande  nöt att knäcka.  Vi varvar detta med hålla fint i apporter, fjärrskiften och stadga i olika lägen . Några coola fartmoment har jag inte lagt in än. Jag vet att de inte kräver lika mycket träning som de lugnare momenten, så det blir bra att börja såhär.

fritt följ kite 4

Passade även på att klippa klorna igårkväll. Gick rekordbra på båda hundarna. Fredde hjälpte mig att mata medan jag klippte. Så skönt när något så viktigt funkar.

IMG_1933

 

 

 

Annonser