Igår var fåren riktigt busiga, de rejsade, hoppade och stångades. Fredde filmade lite när de lekte i 25an

Senare på kvällen åkte Fredde iväg och jag skulle laga mat. När jag tvättat händerna ser jag fåren. Jag ser fåren!!! De är ute på vägen bort förbi grannens hus. På med träskor och fort ut. Jag ropar på flickorna som till min glädje vänder och bääar på mig. 

Jag sprang in i stallet o hämtade lite pellets så jag fick in de i hagen igen. Bus-får! 

De har inte rymt på flera år så jag blev lite snopen. Fast det är inte så konstigt för vi har plockat bort staketet på 25an för att få in jord och grinden hänger på en trekvart så de går in där inbland. Nu har jag knutit ihop grinden med balsnöre. 

Kite var väldigt ledsen att hon inte fick hjälpa till med ”hennes jobb”, hon får vänta några månader till innan hon får valla.  

    
  

Annonser