Vad passar bättre en utomhusprojekt nu på vårkanten? Just nu lämnar vi bort hundarna till mina svärföräldrar när jag jobbar förmiddag, vilket är 5ggr på fem veckor. Dock skulle det kännas ännu skönare att slippa det. Vill jag ha fler hundar eller vara hundvakt är det jobbigt att behöva belasta de mer. 

 Nu bygger vi för fullt hemma. Det gamla bykhuset(tvättstuga) kommer bli hundhus och det gamla dasset kommer bli hönshus.

Hundgården kommer vara som en digital 8, eller som två fyrkanter. Den blir ganska stor med andra ord. Vi har valt att sätta hönsnät, vi får se hur länge det håller.

Hönsgården blir stor och angränsar till hundgården. Jag hoppas hundarna kommer kunna slappna av trots hönor på andra sidan stängslet. Ena delen kommer jag plantera klättrande murgröna på för de ska bli lite avskärmning. höns hundgård

Nedre hörnet i hundgården 

  

Ingång till hundgården 

Hönsgården

Jag längtar tills vi kan börja berika och inreda hagarna! 

Hönsgården från ingången

Annonser