Påsken var så härlig. Solen sken och vi arbetade hårt och mycket på gården. Vi röjde sly, beskärde träd/häckar, eldade massa skräp, satt stolp till en ny fårhage, satt stolp till hundgård och till en hönsgård, planterade blommor och allmänt grejade. Vi hade en stor hög med stenar som kommit upp ur marken i 25:an som vi fick bortforslade och har fått 60-80 kubik hästgödsel hemkört som ska plana ut marken i 25an. Vi har fått hjälp och sällskap av Freddes pappa, farfar,farmor och mina föräldrar. På lördagkvällen grillade vi hemmagjorda korvar av olika köttsorter, lamm och fetaostknyten. Himla mysigt. 

 Det är så underbart att ha sitt eget och få styra och ställa med.

Jag hann även med att jobba tors-och fredagnatten. Så när jag sov gick Fredde långpromenad i skogen och jag gick upp för att stretcha Kite när de var tillbaka. Är så tacksam att även F engagerar sig i Kites rehab. 

  

 

 

Annonser