Förra veckan pratade  jag i telefon med Jossan som vi gör nästan dagligen. Hon sådde lite frön om att jag borde träna mer målinriktat med Tova nu när jag inte har Kite. Både för min egen skull och för Tovas, lite för Jossans skull med kanske 😉 Rosa hundträningsväska

Jag har inte tränat lydnad eller annan sport på väldigt länge, länge för att vara jag vill säga. Jag jobbade den natten Jossan sagt detta till mig och det satt igång alla träningsklockor i kroppen. Jag läste på om de nya klasserna både i lydnad och rally samt skrev en träningsplan för Tova. Dagen efter åkte jag till BK för att träna med Tova och Jossan.

Gud så jag har saknat att träna, analysera, planera och att träna. Det är så kul!

Både Tova och jag var lite ringrostiga men är nog snart tillbaka på banan. Jag känner mig peppad att ta upp lydnaden med Tova igen.

Jossan, Vera och Fixa briljerade och var hur duktiga som helst. De har utvecklats en massa på den här vintern. Jos är verkligen en duktig och noggrann hundtränare.

 

Annonser