Talang har varit något fantastiskt i mitt liv. Att bli uttagen och trodd på, vara jämnlike med andra i ett lag av likasinnade personer. Alla resor och läger vi gjort. All kunskap. Jag är så glad och tacksam att jag fått vara med, i tre omgångar dessutom.

 

Nu är det dags för en ny säsong, med en ny landslagsledning. Det hade varit så roligt att få gå vidare och ta del av deras tankar och kunskap.

Nu är ju inte läget under kontroll direkt. Kite är sjukskriven och har inte alls blivit jämn i tränings-och tävlings-sammanhang som jag hoppats på. Utan vi är väldigt ojämna och har stött på en hel del nötter att knäcka. Dock upplever jag henne bättre nu när hon går på smärtstillande, så förhoppningsvis kommer Kite vara sig själv igen efter rehaben.

Vi kommer därför inte söka vidare till detta års Talangtrupp, även om jag väldigt gärna skulle vilja det.

Nu ska vi jobba vidare med rehab och vila. Jag tränar även en del platsliggning  med hakan i backen och vittring. Två moment som har utvecklats väl under denna kampanjetid. Skönt att två moment som ofta hamnar i skymundan verkligen får jobbas igenom.

På instagram uppdaterar jag ofta med små vittringsfilmer, lkarlgren heter jag där om ni vill se. 7 kite vittring

 

Annonser