Sedan flytten till detta hus och vi har landat i alla renoveringar har jag verkligen växt. Jag har fått tillbaka min kreativitet och glädje. Förr gjorde jag allt för att få sova så länge och mycket som möjligt. Nu sätter jag klockan tidigt för att få många timmar vaken. Förut satt jag ofta klockan på 10 för att hinna det viktigaste. Nu går jag upp vid 7 och njuter av dagarna.  

 Idag har vädret varit underbart, jag har promenerat, druckit te och kammat hundarna i solen. Tränat inne i träningsrummet med båda flickorna, skrivit ut foton till olika ramar och piffat hemma. Jag donar och pysslar med inredning och blommor. Jag är i grund en väldigt estetisk och kreativ person. Jag gick till och med i bild-klass på högstadiet där vi hade konst och skapande 4dagar i veckan.  

 Det är verkligen härligt att känna denna lust i kroppen.  

 

Annonser