Idag har min fina, kära ögonsten Ozzi flyttat från oss till himlen. Snart 14 år gammal, så många fina minnen, så många skratt och så mycket kunskap han gett mig. Jag var ett barn när Ozzi kom in i mitt liv, idag är jag vuxen. Han ska alltid finnas där, för det har han alltid gjort. Inte längre. 

DSC_0135

Jag känner mig tom, tror inte jag förstått. Det gick så fort. Ett telefonsamtal, en biltur och ett hejdå. Förstorat hjärta, vattenfyllda lungor, blåsljud och hosta.

Han har haft ett fint liv med mycket kärlek. Jag vet ingens hjärta han inte har smält med sina stora, bruna ögon och ständigt viftande svans.

Gladare och snällare hund får man leta efter. Så obekymrad, så lycklig och positiv. Jag är så glad att jag fått lära känna dig och ha dig som en del i mitt liv.

Min fina, fina kille ❤

 

Hovrikets TinTin Toyboy ”Ozzi”

2002.05.11 – 2016.02.10

Hoppas du har det bra på de eviga jaktmarkerna tillsammans med Gisa ❤

Annonser