Röd dag innebär ledigt för de flesta, även Fredde vilket gav oss en ledig dag tillsammans. Vi tog en långfrukost tillsammans innan vi klädde oss riktigt varmt och gav oss ut på en långpromenad. Termometern visade -15,8c så vi höll ett riktigt snabbt tempo för att inte bli kalla. Efter halva varvet bet det ordentligt i lår och ansikte så  vi valde att korta av rundan lite tidigare, 7km fick vi ihop ändå.

  

img_4664

När hundarna var nöjda och trötta packade jag en väska med handdukar, extrakläder, täcken, fön och kammar. Det var dags för hundbad. Vi har världens minsta duschkabin så jag åkte till F’s föräldrar och lånade deras badkar. Jag tycker det är lättast att bada dem, i dusch blir iallfall jag lika blöt som dem. 
Tova står snällt som en ängel när jag sköljer, schamponerar och har har mig. Antar det är sedan Sofie var hundvakt till henne och Tova gjorde praktik på frisörskolan 😉

Kite däremot skakar så fort hon får en droppe vatten på halsen och uppåt.

Efter båda var badade fönade jag dom nästan torra. Nu är de fluffiga, blanka och luktar gott. Så skönt att ha det gjort.

 

Annonser