Idag har det varit en perfekt ledig dag, och än är den inte slut. Jag började dagen med lite sovmorgon. Gick sedan upp och fixade frulle till mig och hundarna. Jag testade blendern jag fick i julklapp, det fick bli en grön smoothie med spenat, avokado, ägg, mango, ingefära och lite citron.

Grön smoothie

Godare än den såg ut 😉

Pigga och glada gick vi 6kilometarn med sällskap av Sofia och Jossan i telefon och solen i ögonen. Jag älskar verkligen mina Icebugs, trots isgata hela varvet kan jag gå helt obehindrat.

Väl hemma blev det ett lydnadspass med Kite i trädgården. Det kändes bra, vi jobbar med grunder och basic-grejer. Övergångar mellan olika moment och enstaka fjärrskiften i våra små buslänkar. Jag försöker bygga upp Kites självförtroende igen. Upplever att hon tappat tron på sig själv och blivit väldigt osäker/frustrerad och därför uppstår det en massa ljud.

Efter det blev det vila för hundarna en stund medan jag tog mig ann tvättberget hemma.

Efter tvätten tog jag tag i hundarnas kostymer. De är så toviga och sunkiga. De fäller galet mycket och jag har skjutit på kammandet sedan vi flyttade hit. Imorgon ska båda hundarna badas. Ska bli skönt att få de fina igen.

kammar kite

När Fredde kom hem gick vi ut till fåren för att byta alla tre glödlampor som gått. Vad är oddsen för det? Är det kylan som gör att de smäller? Nu har bäsarna sin nattlampa igen och vi har lite belysning över parkeringen.

Passade på att valla en kortis när vi ändå var ute. Kite känns riktigt bra och harmonisk. Det är riktigt roligt att valla nu, jag har till och med en plan vad jag ska träna på. ftw kite fårenftw kitekite fåren föserKite louise workdogs vallarftw kite föser

Annonser