Tillbaka på benen efter min livs längsta maginfluensa. Från kl 7 på fredagmorgon till sista kräken ca 19 på lördagkvällen. Hela söndagen hade jag feber och besökte toan frekvent. Visst blir jag trött och matt fortfarande av ansträngning men det hör ju till. Idag blev det iallafall en 3km promenad i sakta mak och vallning för Kite.

Hon var så duktig och lyhörd. Två gånger fastnade hon men hon vaknade till relativt fort. Himla kul när det släpper och börjar kännas bra igen. Frekvent vallning är himla bra för utvecklingen. Jag stod på en brunn och visslade Kite. Hon gjorde en lång cross vilket vi nog aldrig gjort förut, rakt och balanserat. Himla coolt när saker bara funkar. Träning i 25:an är himla bra. Nu är det dock på tok för blött där inne. Vi får vänta tills det fryser på igen, eller torkar till. En film är på G upp på youtube. Testade att filma lite idag, tyvärr fick jag inte med den bästa crossen. Jag är ny på detta med redigering men här är ett försök till film =)

Annonser