Så tråkigt att jag inte lyckats hålla min tanke om att blogga varje dag fram till Jul. Så kan det vara. Igår jobbade jag förmiddag och hundarna var hos mina svärföräldrar. Jag skulle gå på stan efter jobbet och köpa de sista klapparna. Det gick inget vidare och jag åkte hem efter jag köpt mjölk och smör. Därefter däckade jag på soffan under värmefilt och täcke. Jag sov till kvällen och sedan resten av natten. Trodde jag hade sömnbrist bara. Gick upp 4.40 för att åka till jobbet. Började känna mig illamående. Efter en timme på jobbet kräktes jag på toan. Så irriterande. Jag hatar att vara sjuk. Bara att åka hem igen och krypa ner i sängen. Jag har inte kräkts mer men rör jag mig är risken att det kommer upp. Tur att hundarna är i vila. De ligger med  och sover.

Kite och jag i soffan. BC’s som klättrar på väggar efter en dag utan stimulans… Inte mina inte, de sover.  

Tova sover med sin nya ormis

Jag hoppas att jag fort blir frisk och kan återgå till jobb! På måndag ska ju Kite sättas igång igen!

Efter jag skrivit detta inlägg i fredags bröt magsjukan ut ordentligt. Jag kräktes från sena kvällen fram till lördagkväll. Aldrig har jag varit med om en magsjuka som sitter i över 36timmar. Jag var helt uttorkad och matt på lördagkvällen. Hela söndagen hade jag feber och besökte toan måånga gånger.. Nu på tisdag mår jag äntligen bättre ! =)

Annonser