Vallning, får, bondgård, hundar, det är verkligen något speciellt. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det. Men jag älskar verkligen att gå med mina lösa bonnhundar ner till fårhagen, gå upp på loftet och hämta hö. Fylla på hö-näten och checka vattnet. Skicka hunden på ett hämt för att kolla igenom tackorna och kela lite. Jag har sedan jag var liten drömt om bongårdsliv och känner mig nu så tillfreds när jag lever det livet.

louise kite

Idag vallade jag och Kite ett litet varv igen. Idag hade vi mycket bättre flyt i passet än igår. Jag försöker hjälpa Kite att hålla sig på benen och hela tiden ha rörelse på djuren. Svårt men roligt. Hagen är tyvärr väldigt vattensjuk och knölig. Jag hoppas det blir bättre i vår när vi kan dra av marken med traktorn. Någon av er som har erfarenhet av mark som stått länge? 

 I vår kommer även 25:an bli klar. Det ska bli så roligt att även ha den träningsmöjligheten. 

  

En liten kisse som skrämde livet ur mig i hagen. Den stannade och tittade på hela vallpasset i denna pose.

 

Annonser