2December och andra dagen på min frivecka, som förövrigt blev avbruten idag. Blev tillfrågad igår om jag kunde komma och ta ett extrapass idag på eftermiddagen och jag behöver alla komp-timmar jag kan få till helgen då Talangtävlingen är. Så nu har jag de 24a timmarna jag behöver. På måndag ska jag söka om ledigt för första gången. Yaaay ! 

Jag startade dagen med 5,5km i ett frostigt landskap. Idag bet vi av rundan genom en ko-hage och slapp på så sätt nästan 1,5km på landsväg. Perfekt!

 Efter rundan gick vi raka vägen till fårhuset. Klappade om tjejerna, fyllde på hö och Kite fick valla ut och in dem från fårhuset.
  
Mellan 11-12 hade jag bokat ridhuset. Kite och jag kedjade hela eliten plus inkallning, fritt följ, rutan, fjärr och hopp metall. Hon var så duktig och börjar äntligen komma ner på jorden igen. Nu är vi supertaggade inför söndag. Då ska jag och Jossan till Sävsjö och tävla på konstgräs. Ska bli superkul !

Jag har lagt ut två små filmer på instagram, LKarlgren heter jag där.

https://instagram.com/p/-ydWu0ilmh/

Annonser