Idag var det fri-veckans första dag. Så underbart att vara ledig. Jag startade dagen med 6kilometers-rundan bländad av solen, bra start på december!

 Vid 11,30 packade jag in Kite och träningsväskan i bilen för att åka till Linköping och titta på deras nya träningshall. Linköpings HU har gjort ett hästjobb med denna nya, fina lokal. Konstgräs med sand och sviktpadd, något hal för slidestopp men jag tror inte den brände! I Tångahed var det gummipluttar i konstgräset, det gav bättre fäste men var värdelöst i övrigt. Kite bajsade gummipluttar i flera dagar efteråt… De fastnade på bollar, apporter och allt annat… Så denna hall fick definitivt bra betyg.


Vi kände igenom Elitmomenten i bakofram-ordning. Många delar var bra och ännu fler kan bättras. Jag kedjar nästan hela programmet men försöker ändra känslan i fjärr och fritt följ, så där får hon snutta på ett kattmatspåse för lite lugnare attityd.

Fjärren är vår största nöt och kommer alltid vara en tung sten, men vi kämpar vidare. Jag ska försöka klippa ihop en film med våra olika stadier på fjärren, då kommer ni se att den utvecklats i alla fall 😉 Nu har hon börjat ljuda tyvärr vilket känns svårare en tekniken…

Här är programmet i en klippt version:

Josefine och Vera utvecklas enormt mycket hela tiden, är så glad att jag får vara delaktig i deras resa ❤

 
Jag har verkligen saknat att blogga, fota, film och skriva. Jag tänkte att jag ska försöka uppdatera varje dag fram till Jul, lite som en jul-kalender. Skulle det vara kul tycker ni?

Annonser