Förre veckan skrev jag att jag varit duktig och vallat varje dag. Det fick sig ett snabbt slut under nattens jobb. Jag fastnade med ett finger mellan en stenvals och rulle i tryck. Pekfingret sprack och nageln trycktes ur sin position. Jag fick åka till akuten för att trycka tillbaka nageln och sy ihop fingret. De röntgade för att se att det inte var några krosskador, vilket till min glädje det inte var. Fingret är fortfarande svullet och går inte att böja, men den övriga handen fungerar att använda.

 De första dagarna hade jag svårt att göra något på grund av smärtan. Det bultade helt galet från fingret till armbågen konstant, trots smärtstillande. I måndags kände jag dock att jag var tvungen att göra något med hundarna. Så jag mötte upp Jossan på bruksan för en lugn träning och lite promenad. Fingret var i högläge under hela passet, dels för att minska bultandet men även för att rädda det från hundgap. Kite som ofta misstar sig på mina händer i leken skulle nog mer än gärna kunna kampa med min fingertuta.

kite louise uppställning

Kite metall

Vallandet fungerar ju bra utan hand. Jag står på min plats och styr. Skönt att hundarna får sitt trots att jag inte är helt fungerande och tack Jos för stöd och pepp ❤

louise kite vallar

Annonser