Idag har jag varit i stan för att hämta hundmat som jag beställt. Denna gång beställde jag frystorkat färskfoder som jag ska ha på talanglägret. Det är otroligt smidigt att ha samma foder, men slippa tänka på kylmöjligheter och så.

Fodret kommer i små, vakuum-förpackade påsar och väger nästan ingen ting !

Hur får man tag i Fodax då? Jo de åker runt med sin frysbil runt om i landet och levererar till bestämda platser i olika städer. I Norrköping stannar de lastbilen på parkeringen vid McDonalds Ingelsta. All info om tider och platser hittar man också på deras hemsida!

platser  

Jag tycker det är perfekt att hämta fodret på detta sätt. Det håller dessutom ner priserna på fodret eftersom det inte blir någon mellanhand.

Efter jag hämtat hundmaten mötte jag upp Jossan för lite spontan träning på parkeringen. Perfekt att få störning av lunchrusningen till McD ! Jossan tog med mina flickor hem till sig och jag åkte vidare till jobbet !

Annonser