Idag träffade jag Jossan och Johanna på Norrköpings BK. Vi gick en liten promenix i skogen först för att prata igenom dagens träningspass. Tre korta pass var kom vi fram till.

kite hopp apport

Jag valde att göra en kedja på 5 moment första passet, samma kedja med placerade belöningar i pass två och sista passet jobbade jag med uppställningspunkter och fritt följ.

Kite apport

Första kedjan var Kite otroligt het och splittrad. I utvärderingen kom vi fram till att det det antagligen är för jag slarvat med kedjeträningen och bara tränat detaljer sista tiden. Mer balans mellan detaljer och helhet.

kite rutan

Pass två placerade vi en skål med godis i rutan, jag hjälpte Kite med ett omvänt lockande när hon gripit träapporten, lugnade henne ordentligt innan fjärren, kedjade hopp-metall som vanligt och belönade efter andra fjärren. Känslan i detta pass var mycket bättre.

kite dirigeringsapportering

De fina bilderna på Kite har Johanna Löfgren fotat

Johanna och Josefine har så otroligt fina och stabila fria följ. Verkligen målbilder för mig och Kite.

Pass tre fick sin agenda efter de första två passens svagheter. Transporter och uppställningspunkter. Belöna frivillig kontakt i halter, kommendering till olika startpunkter, fritt följ starter, uppställning vid konor, mot konor, uppställning med utgivna/kastade apporter mm. Kite kändes riktigt bra detta pass och jag fick bra feedback från mina träningsvänner.

Summeringen av dagens träning är bra information om var vi står, påminnelser om balansen mellan helhet och detaljer, transporterna måste jobbas på lika mycket som övriga moment, ta tillbaka omvänt lockande in i fria följet igen. fixa bus bollsigrid fotgående ester rutan ester rutan kona ester bus jossan fixa vera inkallning vera hopp apport fixa busvera konakite louise

Tack för en trevlig och lärorik dag tjejer !

Annonser