Idag var det dubbeltävling i Motala vilket innebar 4starter för mig, 2 med vardera hund i fortsättningsklass. Jag har verkligen laddad för denna tävling med träning och mental förberedelse. Jag har pluggat skyltar, torrgått och övat. Målet med tävlingen var att gå runt utan förarfel, jag lyckades i två lopp. Flickorna har skött sig galant idag och Tova ska ha en stor guldstjärna efter veckans oroligheter med massa otäcka ljud.

louise tova rallylydnad tävling

louise front rallylydnadlouise tova rallylydnad louise karlgren kite vinnare louise kite rallylydnadkite rallylydnad

Jag åkte med mina fina syster Angelica och trogna vän Josefine. Det har varit en härlig dag med fint väder, gott kaffe och många skratt.

angelica oskar fransk bulldog rallylydnadjosefine engman fixa

Angelica och frallan Oskar gjorde tävlingsdebut idag med bravur. Josefine och Vera gjorde två fina rundor och är nu uppflyttade till fortsättningsklass.

angelica oskar

Jag kände mig väldigt nöjd med alla fyra rundor som belönades med höga poäng och pallplatser.

Första banan som Helena Braathen Johansson ritat och dömde vann Kite på 100poäng !!! och Tova kom trea med 98poäng. Kite fick kommentaren ”Hög energi och bra samarbete”. Tova fick avdrag för sen och rör med kommentaren ”Bra tempoväxling, härlig attityd och samarbete”. prispall etta treaBana två dömde Gunnel Persson, den var betydligt knixigare och längre men riktigt rolig. Vann gjorde min kära krambjörn Tova på 93poäng. Avdrag, sned, ff och bris och kommentaren ”mycket trevligt ekipage, bra kontakt och samarbete. Förare tänk på dina detaljer”.

tova fritt följ tova louise karlgren motala

Lilla Kite har en fummlig matte som snubblar på sina egna fötter fick en tiofelare för jag missade ett steg bakåt och så fick vi en vält. Ändå samlade vi så mycket poäng att vi kom på andraplats med kommentaren ”brilliant uppvisning. Räkna stegen bakåt 😉etta två rallylydnad

Tänk att jag på fyra starter knep 4pallplaceringar varav två vinster. Jag är så nöjd och tacksam över mina fina hundar.

kite prispall etta tvåatova prispall rallylydnad

Alla foton på mig är tagna av Josefine Engman

Annonser