Låt mig presentera AniCura Smådjursmottagningen Finspång. Det är en fullt utrustad veterinärklinik i liten skala mitt i Finspång.

AniCura Finspång Veterinär Smådjursmottagning

Jag tycker det är väldigt trevligt när man känner igen personalen på sin klinik och bygger upp ett slags förstroende.AniCura Finspång Reception 002 AniCura Finspång Reception

Väntrummet var stort och luftigt vilket jag gillar. Jag vill inte stressa upp mina hundar i onödan genom att sitta nära andra djur. Försäljning av foder och tillbehör till trevliga priser. De hade olika erbjudanden vilket jag tycker är roligt!

AniCura Finspång kjell kite veterinär

Veterinär Kjell hade en lugn & fast hand med blyga lilla Kite

AniCura Finspång kite

Undersökningsrummet var ljust, fräscht och luftigt.

AniCura Finspång Röntgen AniCura Finspång uppvak

Jag fick smyga in och titta bakom kulisserna på röntgen och uppvakningsrummet. Rent, lugnt och fint! Precis som det ska vara.

Vad gjorde jag där då, mer än att snoka runt ? Jag var där för att skaffa pass och avmaska Kite inför landskampen i Norge. Veterinären Kjell sponsrar vår resa dit med detta. Jag är så glad och tacksam för detta samarbete. Inte nog med sponsring utan att jag fått träffa en oroligt trevlig veterinär också.

Tack AniCura Finspång för detta förtroende !

AniCura Finspång Veterinär Kjell Kite

Annonser