Det är inte många dagar innan vi åker till Norge för landskampen med Talangtruppen. 

Jag har jobbat en 7dagarsvecka efter U-SM och har inte riktigt laddat om mentalt inför Norge. 

Idag åkte jag till bruksan för att träna med Jossan och Katta. Jag har en tydlig plan och översikt vad som behöver göras innan resan men känner att tiden är knapp. Fjärren är tillexempel inte i närheten klar även om den utvecklats enormt, men som skrivet är detta ett långsiktigt projekt.

Resterande moment kändes väldigt bra. Fria följet var lite svårt bland konor efter vi peppat upp dirrigeringsapporteringen men det är ju en evig balansgång att vara hos mig och springa till häftiga uppgifter. 

Det känns ändå som Kite och jag som förare har utvecklats något enormt det senaste halvåret.

   
Valp- och tantvakt så de busiga inte störde för mycket..   
   
  

Annonser