Idag hade jag, Jossan, Katta och alla hundarna en träningsdejt. 

Jossan kom först hem till mig för en morgonpromenix. Promenaden blev offroad i skogen längs med sjökanten. Härligt sa alla flickorna utan Vera.  

    
    

Vera stannade på säkert avstånd från vattnet

  
När hundarna var rastade och nöjda åkte vi hem till Katta för lydnadsträning. Det blev roligt

roliga och genomtänka pass med en hel del svårigheter. 

Vera och Fajt körde sitt i grupp med en liggande Tova, valpar som busade och mig som godismatare. 

  
Kite körde fritt följ på en kon-preppad plan. Jag börjar älska vårt fria följ. Så avslappnat och härligt. Vi jobbade på förståelse för position och fokus på mig. Skiftena i zäta sitter klockrent när kite inte tänker på konor. Är så glad att jag la en bra grund i stimuluskontroll på henne. Även en början på betingning av TL’s kommendering som ska betyda fokus på mig. Vi fick riktigt  snabba och bra resultat. 

Tova fick ett rallypass och bus med hennes favoritFajt! 

   
   

Annonser