Vilken dag, jag vet inte var jag ska börja. Vi var på tävlingsplatsen redan vid 7,00 men hade inte samling förrens 11,30. Vi varvade med små skogspromenader, träningspass på parkeringarna och mys i tält/bur. Jag ville göra tävlingsdagen så lik träning som möjligt. Jag kör ofta många pass med pauser i mellan. Antingen för att köra Tova eller för att hjälpa en kompis.

U-SM2015 Göteborg 039

Upplägget passade Kite perfekt, hon var helt med på noterna under gruppmomenten. Superbra nedlägganden och uppsitt – inte en tendens till tjuvstart. Träningen har gett resultat med andra ord. 10 – 10 på platsmomenten.

Vi hade startnummer 5 och tre ekipage före mig fullföljde inte sina program. Jag höll mig helt till min plan och fortsatte vara fokuserad trots tidschemat blev ändrat. Klick och klapp till mig !

Programmet – ja var ska jag börja. Kite var grym! Vi fick en miss i Zäta, hon blev rädd för en fotograf som kom upp på en kant och tappade positionen lite men fullföljde sina skiften med god stadga. I transporten var hon lite orolig och reste ragg mot den otäcka. Till vår stora glädje var det omkastad ordning på momenten. Så när jag vad momentsignal om rutan släppte hon rädslan och gick in i arbete igen, och jävlar vad hon levererade. 10 på rutan, inkallningen, dirrigeringsaporteringen, hopp-metall, och fjärren. Känslan var magisk, jag har aldrig tidigare upplevt att Kite och jag tävlar tillsammans. Hon har mest kört och jag bromsat. På denna runda var vi ett team som jobbade tillsammans – med glädje. När jag gjorde uppsittet på fjärren (det sista momentet) kom tårarna. De lyckligaste tårarna i mitt liv. Bästa, bästa Kite !

Vi vann kvaldagen på 303,5 poäng och blev belönade med domarens pris. Han läste upp en så fin motivering på söndagens prisutdelning att jag började gråta igen.  U-SM2015 Göteborg 045 U-SM2015 Göteborg 064 U-SM2015 Göteborg 071 U-SM2015 Göteborg 079 U-SM2015 Göteborg 096 U-SM2015 Göteborg 098 U-SM2015 Göteborg 109 U-SM2015 Göteborg 111

Fotona på mig och Kite har Martina Örnsjö tagit 

   

Annonser