Bloggen står still men livet rusar otroligt fort. All tid utöver jobb läggs på renovering och hundträning.

Fårhuset är i princip helt färdigt. Det är bara lite el/lampor och hängrännor som ska upp. Projekt 2 påbörjades igår, fårhage! Schaktmassor är utlagda och killen som ska plana ut marken ska även hjälpa till att trycka ner stolparna. Så igår åkte jag till Östergyllen och inhandlade 180 stolpar.


Förra helgen var det lydnads-SM och jag ville självklart dit. Jag jobbade fredagnatten och åkte sedan direkt från jobbet till Eskilstuna. Jag kunde sova i bilen men resan var bara dryga timmen. Jag höll mig dock vaken hela dagen. Så roligt att se svenska eliten. Så mycket fina och härliga ekipage. Min fina vän Louise med Kites kullbror Snipe gjorde en fantastisk snygg runda och avslutade kvaldagen på pallen.

På kvällen var jag och mina vapendragare taggade till tusen att träna. Att regnet vräkte ner och planen var som en stor pöl gjorde inte så mycket. På med regnställ och stövlar.

Finaldagen var riktigt spännande och många jämna fina rundor.

Nu närmar sig U-SM och vi ligger i hårdträning. Vi har dock långt kvar innan nya fjärren är helt befäst och funkar på avstånd så jag kommer eventuellt att avstå den. Detta projekt med fjärren är långsiktigt, jag vill inte paja allt vi byggt upp genom att köra det på tävling. Kanske jag testar och utmanar att göra den. Vi får se helt enkelt.

Det var lite om livet just nu. Jag hoppas jag ska hinna blogga lite mer under augusti. Det är ju både U-SM och Landskamp i Norge denna månad.

Annonser