Det har varit en fantastisk helg med tropisk värme och strålande sol. Jag och Fredde valde bort att åka till gården för att istället parkera på bryggan. Ett mycket bra val enligt både oss och hundarna. Flickorna badar mest hela tiden.

  

Jag passade på att känna av Kite i värmen med ett litet lydnadspass. Jag märkte ingen skillnad trots termometern visade runt 35grader

 .

På söndagkvällen kom Jossan och Vera ut för ett varv hos fåren. Vera har verkligen mognat och visade många fina sidor i hagen. Kite fick träna på raka fråndrivningar och crosslinjer. Svårt men roligt och utmanande!

Vi avslutade kvällen nere på bryggan med kaffe och prat. Kite fick tillslut följa med Jossan hem för fjärrdirigeringsträning och Vera kommer till mig nästa vecka för att få valla lite intensivt några dagar.

Självklart sker inga under på några dagar men i mitt och Kites fall är det nog bra för att släppa på spänningarna vi byggt upp imellan oss. Att Jossan dessutom älskar att träna stadga kan väl bara betyda en sak ? Att hon ska träna det med myrfoten 😉

Annonser