Igår åkte  jag och mitt lilla träningsgäng till Katrineholm för att tävla. Jag var inte alls på topp, feber och genomförkyld(igen?!). 

 Jag försökte gå ut på plan och göra mitt bästa för Kite. Tyvärr orkade jag inte hålla ihop och mina tankar flög iväg mellan varven. Poängmässigt var det ingen bra tävling, vi nollade vittringen och fjärren. Känslomässigt vet jag inte, jag var helt likgiltig när jag kom av plan. Varken nöjd, missnöjd, arg eller ledsen – jag var bara helt tom. Självklart fick Kite sin belöning och känns sig som en riktig prinsessa. Jag hade bara väldigt svårt att sätta fingret på ”det”. När jag kom hem och såg filmen av programmet kändes det dock väldigt bra. Momenten såg faktiskt fina ut.

Mattias var en härlig domare, positiv, rättvis och regelrätt. Inga gula kort för beröm mellan momentet och han engagerade sig i alla ekipage. Roligt! Man fick både ris och ros på protokollet vilket alltid är roligt, att de inte bara skriver det som ger poängavdrag.. 

 Sitt i grupp: 10poäng
Platsliggning: 8 poäng (DK ner)
Fritt följ: 6,5poäng
Zäta: 8poäng
Inkallning: 7,5poäng
Rutan: 7poäng
Dir-App: 6,5poäng
Hopp-Metall: 9,5poäng
Vittring: 0
Fjärr: 0

Det är många små detaljer som gör att betyget dras ner. Nu ska vi träna vidare och satsa på U-SM och landskampen. Fokus kommer deffinitivt vara på fjärr och frittfölj – som alltid. Nu har jag dock en bättre plan än innan.

Stort tack och grattis till mina fina vänner som var med och förgyllde min kväll.

Annonser