Idag åkte jag till bruksan för ett rejält träningspass med Jossan. Den rackarn har varit på semester och tittat på valpisar.   

  

  Tova fick ett pass med rallylydnad och lite freestyle-rörelser.  Jag har bara tränat rally med skyltar ca 3 gånger och tävlat 4gånger. Otroligt att flickorna ändå lyckats gå runt över 70poäng varje tävling. De flesta avdragen är för jag gjort fel desutom. De är duktiga mina tjejer. Tanken är att Tova ska få tävla lite rally i höst, jag blir lite loj att inte ha några mål och hennes träning åsidosätts. Tanken var ju att starta freestyle med henne, men nyinlärning kräver så mycket tid, och den tiden läggs på Kite just nu tyvärr. Tova är nöjd så länge hon får vara duktig och göra saker tillsammans med mig så på henne går det ingen nöd.  

 Kite gick bra och Jossan gav mig massa bra input i fjärren-träningen. Kanske har vi rena rörelser till Landskampen i augusti 😉 

Vi som tränat mycket i regn den sista tiden njöt verkligen av solens sällskap idag.  

 

Annonser