Hur firar jag midsommar ? Med jobb, renovering och hundträning. Igår var vi i Käslinge och fortsatte bygget i fårhuset. En trapp till höloftet och lister runt om. Allt tar verkligen lång tid, men det kommer bli väldigt fint tror jag. Vi har många drömmar och visioner om hur det kommer bli och se ut. Freddes farmor som växte upp på denna gård är så glad att den kommer i bruk igen. 

 Jag som bett och önskat att stolparna mitt i fårhuset ska bort så man kan valla där inne på vintern har F sagt inte går för dem är bärande. Idag kom hans kollega upp och skrattade och sa att de inte gjorde någon nytta längre eftersom vi satt upp nya takbalk. Så nu är fårhuset helt öppet och fint!

   
 Idag har F börjat gräva för vattenledningar ut till huset med och på torsdag ska det in el. Mitt största bekymmer just nu är att marken där appelplan/25:an ska bli är så ojämn och buklig. Hur plattar man till det ?

   
 Självklart tränas hundarna en del med, Kite ska tävla igen på onsdag. Idag harvade vi fritt följ, vittring och fjärr. Vissa ljusglimtar av låsta bakben börjar jag ana. Målet är att vi ska ha en fjärr till U-SM, men det är nog lite väl nära tyvärr.

  

Annonser