Bloggen har varit mer eller mindre död under majmånad. Otroligt tråkigt eftersom jag tycker det är roligt att skriva, fota och filma. Men tiden för att sitta vid datorn har tyvärr inte funnits.

Det är bestämt att Kite ska få en lydnadspaus på 10 dagar. Hon har gått väldigt bra under året och utvecklats på så himla många plan. Nu har vi dock stött på lite problem vilket mina kloka träningsvänner upplyste mig om i tisdags nog berodde på för mycket träning eller för lite vila. Jag kunde bara hålla med dem till 100%, jag är så tacksam att jag har så ärliga och kunniga vänner!

Vi har en till elittävling inplanerad nu på onsdag som vi ska genomföra sedan blir det ett break.

”Problemen” vi stött på är inte så allvarliga, Kite har mest börjat blanda ihop alla nyinlärda moment och tappat lite självförtroende när svårigheten ökats så pass.

Så ett litet sommarlov med massa vallning, bad och promenader kommer nog göra henne gott och förhoppningsvis hinner huvudet ifatt.

kite lämnar

Annonser