Träffade Jos och Vera på bruksan idag för lite träning. Vi byggde upp en plan med sorteringsövningar och körde minikedjor. Minikedja 1 innehöll slät inkallning och rutan med dirigering*2 och minikedja 2 zäta och dirigeringsapportering *2. Jag är nöjd med Kite och hon höll ihop hyfsat. Hon kokade över i första zätat och studsade väldigt mycket i transporten och missade första skiftet. Hon skärpte till sig och gjorde en klockren apportering trots yttre störningar. Sista passet filade vi på metallen och fria följet. Ingångarna som vi har kampanjat sedan talanglägret börjar bli mycket bättre!

Louise Kite kon

Veras rutor är så fina, önskar att Kite med kan få så fin förståelse för momentet.

jos ver rutanJos ver fot jos vet fot 2 josefine engman vera

Vädret busade med oss och varierade mellan regn och sol. Men dåligt väder har väl aldrig stoppat oss ?

Annonser