Jag verkar ha blivit allergisk mot pollen, så fort jag går ut rinner min näsa som ett vattenfall och jag har en konstant tryckande känsla i huvudet. Den blir värre när jag går ut och sitter i en bra stund när jag kommer in. Väldigt jobbigt, detta ihop med hemsk pms har gjort mig till ett monster. Jag har varit arg på allt, fåglar som kvittrar, håret som blåser, att saker ska göras, på mig själv för jag är en usel hundtränare – till att böla som ett barn för jag varit arg ? och tröttheten, jag brukar vara trött, men nu, jag kan inte koncentrera mig alls känns det som. Jag stör mig bara på näsan som rinner.

I förrgår fick jag blåsa av min och Jos träning för jag mådde skit och igår kom stackars Katta hit och fick utså mitt humör innan vi avbröt träningen. Det är inte rättvist för hundarna när jag går med ett moln över huvudet…

Kite gjorde mig på lite bättre humör på promenaden igår när det skutta upp en hare precis framför henne och hon gjorde en klockren skvallermarkering. Hon har varit lite loj på det den sista tiden. Inte så att det funnits någon tendens till jakt men hon har mer gått förbi djuren och ryckt på axlarna. Jag uppskattar ju att hon gör tydliga markeringar så jag hinner stoppa Tova innan hon får syn på dem.

Nu ska jag fräsa näsan, igen och träna lite fjärr inne! kite bc

Annonser