Gårdagen blev inte riktigt som tänkt eftersom Ozzi blev dålig och jag åkte in till stan. Jag hade ju tänkt att redigera filmer och bilder från helgen som skulle läggas ut här, träna, städa och gå långpromenad. Det blev ett nästan 3timmar lång veterinärbesök istället.


Det var som tur var inte så illa som mamma/jag trodde. Jag hade ställt in mig på det värsta. Men med dropp, medicin och lite undersökningar började Oz piggna till och åt till och med lite burkmat. Vet trodde han fått någon släng av magsjuka, tappat aptiten, fått diaré och tarmen hade blivit lite skadad och börjat blöda.

Hon tyckte inte vi skulle göra något åt hans otäcka vårtor eller knölar med tanke på hans ålder. Hon avrådde även att söva honom eftersom hon hittade blåsljud på hjärtat. Det blir en för stor risk helt enkelt, blodproverna så dessutom bra ut och än så lider han inte av knölarna.

Ozzi fick en vätskepuckel på nacken

Sköterskan som kom in och skulle ta blodprov / sätta vätskan tyckte han såg riktigt ung och fräsch ut och kunde inte gissa att han var 13år 😀

Annonser