TALANGTRUPPEN15 042 TALANGTRUPPEN15 046  TALANGTRUPPEN15 117 TALANGTRUPPEN15 ftw snipe kite

Träning, träning, och teori skulle kunna sammanfatta helgen. Vi har haft ett riktigt bra läger och alla deltagarna har verkligen varit på en hög nivå. Genomtränade och kunniga hundar.

På lördagen hade Lotta och Anders valt ut tre moment vi skulle fokusera på, fritt följ, inkallning och apportering. Då fick vi välja själva vilka delar som skulle prioriteras. Det var allt från fokus på sin förare i lämnandet i inkallningen, tempo, stoppen, stadgan, ingången. Vi var verkligen inne och petade på de minsta detaljerna i varje moment. Vi coachade, stöttade och peppade varandra.

Jag valde transporter & fokus i halter, stadga i inkallningen och vinklar i dirigeringsapporteringen på förmiddagen. På eftermiddagen var det frivilligt moment och då valde jag placering i rutan, stegförflyttningar och vändningar.

TALANGTRUPPEN15 position i rutan

TALANGTRUPPEN15 sarah karlsson exxiTALANGTRUPPEN15 068 TALANGTRUPPEN15 gruppbild 2 TALANGTRUPPEN15 josefine engman vera

På lördagkvällen var det en trevlig middag, teori med Lotta och Anders om uthållighet och helhetsträning. Vi avslutade kvällen med kex, ost och vin. Ett himla trevligt avslut på en bra dag.

TALANGTRUPPEN15 kite snippe TALANGTRUPPEN15 louise kite TALANGTRUPPEN15 mia lyxa fot TALANGTRUPPEN15 mia lyxa

TALANGTRUPPEN15 nevalls rimma

På söndagen hade vi en mini-tävling med momenten inkallning med stå/ligg, fritt följ och hopp-metallapport. Helhetsmässigt är jag nöjd men Kite kändes otroligt splittrad i fria följet och hade en hel del blicksläpp och ojämn position. Men inkallningen är jag väldigt nöjd med, inte en ryckning i stadgan !

Efter tävlingen tränade vi på sortering och uthållighet. Det är så coolt att se de trötta hundarna bara kämpa och ge allt de kan.

Jag känner mig full av inspiration att träna vidare och bli ännu bättre fram till landskampen i Augusti.

inkallning

Annonser