Idag ringde Katta och sa att hon hade en plan för dagens träningspass baserat på ett av mina tidigare blogginlägg. Nämligen att värma upp på annan plan. Det tackar man inte nej till. 

Jag tog Kite i koppel till en liten vändplan, där jag värmde upp. Under tiden byggde Katta upp planen. När jag värmt färdigt kopplade jag Kite och gick ner till planen och blev inkallad på plan. En superbra ingång och uppställning. Jag belönade med en godis. Vi kedjade hela elitprogramet, en godis i zäta och en i en transport när han var i rätt tanke. 

Det kändes så himla bra, vi samarbetade verkligen och Kite utförde momenten riktigt bra. 

Efteråt blev det freestyle för Fajt och Tova och lite detaljpill för Kite. 

Sist men inte minst gick vi hem till Katta och vallade lite på ankorna. Så himla roligt !  

         

Annonser